afish youthbank

 Echipa YouthBank Făgăraș caută colegi pentru începerea celui de-al patrulea an de implementare.

Pentru a aplica trebuie să completezi formularul pana la data de 9 octombrie ora 23:59.

9 octombrie: Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor ora 23:59

11 octombrie: Sesiunea de prezentare a programului YouthBank pentru candidați. Ora și locul întâlnirii vor fi comunicate candidaților în data de 10 octombrie. 

12 - 14 octombrie: Interviuri individuale 
15 - 16 octombrie: Sesiune de evaluare în grup a candidaților - candidații vor participa la câteva exerciții de grup. Fiecărui candidat îi va fi anunțată la interviul individual care este ora și ziua în care va participa la centrul de evaluare. 
17 octombrie: Anunțarea rezultatelor

Calendar activități YouthBank:
21 - 23 octombie: Training introductiv, team building 
21 - 23 octombie: Training de atragere de fonduri 
noiembrie - 13 februarie 2017: Campanie de atragere de fonduri - Echipa YouthBank va mobiliza o sumă de bani din comunitate prin diverse mecanisme de strângere de fonduri (vânzare de felicitări, organizarea unor evenimente active, alte mecanisme)
9 ian - 3 februarie 2017: Cercetare locală - Echipa YouthBank va încerca să afle care sunt prioritățile și interesele tinerilor și in ce domenii le-ar plăcea să investească în comunitate
februarie - martie 2017: Concurs de proiecte - Din fondul mobilizat, echipa va alege, în urma procesului de selecție (preselecție, interviuri cu echipele care aplică pentru finanțare, selecție finală), proiectele pe care le va finanța. 
2 aprilie - 18 iunie 2017: Implementare proiecte - Proiectele finanțate vor fi implementate iar membri YouthBank vor avea rolul de monitori 
iulie - august 2017: Evaluare program – Echipa YB își va evalua activitatea anuală și va participa la tabăra națională YB împreună cu celelalte echipe YB din orașele în care programul este prezent.

Mult succes!